La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Cross

A.T. Cross Company is in 1846 opgericht en is een van de oudste producenten van luxe schrijfinstrumenten. Cross navulbare schrijfinstrumenten omvatten ballpoints, vulpotloden, Selectip rolling ballpoint pennen, gelinktpennen, multifunctionele pennen (waaronder stylus-opties voor pda's), elektronische pennen voor tablet-pc's en vulpennen.

Naast schrijfinstrumenten produceert Cross ook lederen accessoires (waaronder agenda’s, portfolio’s en etuis), horloges en computer tassen. Cross wordt wereldwijd erkend en vertrouwd vanwege de kenmerkende stijl en de superieure kwaliteit van haar producten. De inzet van Cross voor zijn klanten strekt zich uit tot de levenslange mechanische garantie op alle schrijfinstrumenten. Alle Cross schrijfinstrumenten die naar Cross voor onderhoud worden teruggestuurd, worden gratis gerepareerd of vervangen.

Cross luxe schrijfinstrumenten en persoonlijke accessoires staan al heel lang symbool voor succes. Ze zijn bijvoorbeeld de perfecte manier om uw waardering en achting voor klanten en collega’s te tonen.

Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.
Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.