La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Acme

Acme Studio werd opgericht in Los Angeles in 1985 door Adrian Olabuenga en zijn vrouw Lesley Bailey. Veel van hun eerste collecties sieraden zijn terug te vinden in de permanente collecties van veel musea in de hele wereld, zoals het Denver Art Museum. Brooklyn Museom of Art, Frankfurt Museum of Decorative Arts en de gehele collectie is terug te vinden in het Groninger Museum in Nederland.

Nadat het bedrijf verhuisde naar Maui, Hawaii in 1988 werd gestart met de ontwikkeling van andere producten zoals horloges, accessoires, lederwaren enzovoort. In recentere jaren heeft Acme steeds nieuwe collecties uitgebracht en is het bedrijf zich meer en meer gaan richten op de ontwikkeling van schrijfwaren (Acme was het eerste bedrijf dat geprinte pennen produceerde, een revolutie in de pennenwereld), waardoor het een internationaal merk werd.

Kortom, Acme staat voor écht design, ontworpen door ´s werelds meest getalenteerde ontwerpers. Met een ACME schrijfinstrument of accessoire zult u zeker aandacht krijgen!

Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.
Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.